Često postavljana pitanja

Tko ste vi?

Mi smo skupina građana kojima je prekipjelo od ovakve situacije u našoj domovini.

Vi niste domoljubi! Kako možete ovako pisati protiv pravih domoljuba?

Mi jesmo domoljubi. Pravim domoljubima je stalo do svoje domovine. Pravi domoljubi ne prate slijepo vlastite i tuđe interese, pravi domoljubi ne zatvaraju oči pred svakim problemom ako taj problem ima naljepljenu hrvatsku zastavu na sebi. Pravom domoljubu je stalo, pravi domoljub se propitkuje, kritizira i želi domovinu učiniti boljom.

Čemu ove objave?

Objave su postavljene da bi naši sugrađani stekli uvid u narav ljudi koji nas okružuju. Mi želimo vjerovati da je to samo glasna manjina. Objave koje postavljamo se direktno kose s načelima današnjih dosega civilizacije:

  • Zatiranje šovinizma
  • Zatiranje fašizma
  • Zatiranje diskriminacije
  • Zatiranje mrzoljuba

Zašto smatrate da smijete prenositi tuđe postove?

Sve postove prikazane na ovim stranicama su prijavili anonimni korisnici, korisnici kojima je prekipjelo viđati šovinizam, nepravdu i diskriminaciju po Facebooku. Mi ništa ne objavljujemo, samo pružamo platformu drugim anonimnim korisnicima da prijave govor mržnje. Sve što je objavljeno na internetu je javno iskazano mišljenje. Ako ne želiš da tvoje šovinističko, fašističko ili diskriminatorno mišljenje bude javno, zadrži ga za sebe i ne objavljuj ga na društvenim mrežama.

Zašto ste anonimni?

Mrzoljubi ne prezaju od ničega, a mi se ne želimo izlagati njihovim nepredvidljivim i nasilnim akcijama.

Vi ste srbočetnici, jugokomunisti, soroševci, plaćenici!

Da. Upravo radi toga se tvoj post našao na ovim stranicama.

Netko je prijavio moj post ovdje! Kako da ga maknem?

O tome si trebao razmišljati prije. Mi imamo stroge kriterije koje ćemo prijave objaviti, a koje ne. Jednom kad smo prijavu odobrili, gotovo je. Ne želiš da se prijava tvog posta nađe ovdje? Ne budi šovinist, ne budi fašist, ne diskriminiraj i siguran si. Želiš biti veliki "domoljub", rvatina, fašist ili idiot? Izvoli, samo se nemoj poslije čuditi što si se našao ovdje izlistan.

Prijavit ću vas! Gdje to mogu učiniti?

Ne bojimo se prijava. Prijaviti nas možeš na ovom linku.

Nisam mrzoljub, ali viđao sam njihove postove po Facebooku. Kako da ih prijavim?

Klikni na Prijavi mrzoljuba i izvrši svoju građansku dužnost.